<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=380018&amp;fmt=gif">
Technical consultation and sales

Contact Us

    _Success_icon About Us
    _Collaboration_icon Join Us
    Technical consultation and sales

    Contact Us

      2 min read

      [Dutch] Application Performance Management op een nieuw hoogtepunt

      Application Performance Management op een nieuw hoogtepunt

      Application Performance Management op een nieuw hoogtepunt

      Volgens de Research In Action Vendor Selection Matrix staat het belang van Application Performance Management (APM) op een nieuw hoogtepunt. Als onderdeel van de End-to-End Performance Management-markt neemt APM gestaag toe in belang. Tegenwoordig zijn er wereldwijd meer dan 500 actieve software en SaaS-leveranciers die ongeveer 5 miljard dollar aan jaaromzet genereren. Het rapport biedt een vergelijking van de 20 grootste leveranciers van Application Performance Management-oplossingen van de volgende generatie.

      Een belangrijk onderdeel van het rapport is een onderzoek onder 1.500 IT-professionals over de toekomst van APM, waarbij meer dan 45.000 datapunten worden verzameld. Volgens de ondervraagden zijn de belangrijkste vereisten voor de volgende generatie APM-oplossingen een SaaS-leveringsplatform, hybride cloudbeheer, analyse en big data en realtime monitoring met weergaven van eindgebruikers.

      Marktleiders zijn Dynatrace, BMC software, CA Technologies, Servicetrace en Cisco AppDynamics. IBM en Syslink Xandria zijn sterk in hun strategie. Micro Focus, CorrelSense en Instana doen het goed wat betreft uitvoering. Daarna volgt een top-10 van niche spelers zoals Microsoft, VMware en Oracle.

      Syslink

      Syslink Xandria, speler in performance software-oplossingen voor SAP-systemen, is volgens het Duitse onderzoeksbureau Research in Action, vooral een topleverancier voor SAP-landschap in zijn recente Vendor Selection Matrix voor Application-Performance Management van de volgende generatie. 

      "Syslink Xandria is al meer dan 17 jaar actief op de markt en het vlaggenschipproduct Xandria is de beste en meest complete oplossing voor SAP-landschapsbeheer en -beheer. Het is een echt unieke oplossing en duidelijk de meest uitgebreide voor SAP-landschappen. Als u een grote en complexe SAP-omgeving beheert, moet u Syslink Xandria overwegen", aldus Thomas Mendel, Ph.D. managing director bij Research In Action.

      Het onderzoek vermeldde ook dat Syslink Xandria zich blijft focussen op SAP-producten en het omliggende ecosysteem inclusief OS / DB / APP. De productflexibiliteit en schaalbaarheid waardoor het geschikt is voor grote ondernemingen en SAP-serviceproviders die complexe SAP-implementaties en multi-tenant-landschappen beheren. De allesomvattende SAP-oplossing voor technisch en bedrijfsprocessen maakt het mogelijk om prestatiebewaking te bieden die niet wordt geëvenaard door een van de andere spelers op de SAP-markt.

      Klik hier om de leveranciersmatrix volledig te downloaden.

      Source: https://dutchitchannel.nl/601689/application-performance-management-op-een-nieuw-hoogtepunt.html